//

Nyheder

Tilbage til listen

 

GOG henter islandsk landsholdsspiller

GOG har sikret sig en ny profil til stregen på ligaholdet. 22-årige Arnar Freyr Arnarsson har skrevet en to-årig kontrakt med GOG.

 

Den islandske stregspiller Arnar Freyr Arnarsson spiller lige nu i den svenske klub IFK Kristianssand, hvor han også har tanket erfaring fra Champions League.

 

Derudover er han en del af det islandske landshold og med i VM-truppen til det kommende mesterskab i januar i Danmark og Tyskland.

 

”Jeg har valgt GOG, fordi det er en god klub både på og udenfor banen. Jeg kan godt lide den måde, de spiller håndbold på i GOG med hurtigt spil. Og så har jeg et rigtigt godt indtryk af træner Nicolej Krickau,” fortæller Arnar Freyr Arnarsson.

 

”Et skifte til GOG, håber jeg, gør mig til en bedre individuelt spiller og holdspiller. Og så håber jeg naturligvis at være med til at opnå nogle fantastiske resultater.”

 

Da Lars Hald meldte ud, at knæet ikke kunne klare flere sæsoner med håndbold, gik GOG på jagt efter en ny spiller til holdet. Direktør Kasper Jørgensen er glad for, at det er lykkes at hente en ung talentfuld spiller til GOG, som kan udvikle sig endnu mere på Sydfyn.

 

”Vi er meget glade for at have en afløser klar på stregen, nu hvor Lars Hald stopper. Arnar er en ung islandsk landsholdholdsspiller, med masser af international erfaring fra både landsholdet og Champions League med hans nuværende klub IFK Kristiansstad. Vi glæder os til at se ham i den gule trøje.”


Nyhed skrevet 2018-12-20 12:00:00 

Køb billetter

Siddeplads 250 kr
Ståplads 200 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2019/2020 - god sommer