//

Legebutikken

Firmanavn: Legebutikken
Hjemmeside: www.legebutikken.dk
Telefon: +45 29 92 86 16
Sponsor Kategori: KLUB GOG
Adresse: Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup
   

Legebutikken logo


Leg med holdning

Hos Lejebutikken er vores overordnede koncept ”Leg med Holdning”. Det betyder, at vores holdning til legetøj er, at det skal kunne tåle at blive brugt. Derfor er vi meget bevidste omkring vores kvalitet af vores produkter, og vi forhandler derfor kun legetøj af højeste kvalitet. Derudover går vi højt op i, at vores udvalg af legetøj ikke indeholder sundhedsskadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Derfor forhandler vi kun legetøj fra leverandører, der konstant tester deres legetøj efter de foreskrevne regler.

 

Legetøj skal først og fremmest være sjovt for børn at lege med. Det skal dog også være udviklende. Hos Legebutikken finder du legetøj, der er begge dele. Et kvalificeret bud på dette er bObles tumledyr, de giver nemlig børn en fantastisk mulighed for at udvikle motoriske færdigheder igennem leg.

 

Vi har også et kæmpe udvalg indenfor det udfordrende og spændende legekøkken. Her kan barnet både lege med og uden venner, og samtidig bidrager legekøkkenet til leg hos hele familien. Barnet kan starte sin helt egen restaurant, hvor mor og far kommer som gæster.

 

Og selvfølgelig har vi også den sikre vinder, nemlig bamserne fra Jellycat London. Alle børn har behov for en trofast og loyal ven, der altid er der. Og det er bamserne fra Jellycat. Gå endelig på opdagelse!

 

Se vores store udvalg

Søger du efter kvalitets- og motorisk udfordrende legetøj til dit barn? Se vores store udvalg på www.legebutikken.dk

 

Se vores store udvalg af legetøj hos Legebutikken - bObles og Jellycat London

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer