//

Uretek

Firmanavn: Uretek
Hjemmeside: www.uretek.dk
Telefon: +45 70 20 33 01
Sponsor Kategori: KLUB GOG
Adresse: Tværvejen 6, 5580 Nørre Aaby
   

Uretek logo


Uretek - Eksperter i stabiliserings- og fundamentløsninger

Hos Uretek har vi mere end 20 års erfaring i Danmark og mere end 30 års erfaring på verdensplan. Vi er specialister i stabiliserings- og fundamentløsninger, hvor vores spidskompetencer er at udføre opgaver opgravningsfrit, hensynsfuldt og hurtigt.

 

Vi opererer internationalt og samarbejder med firmaer i mere end 70 lande verden over, hvor Ureteknetværket har løst mere end 100.000 opgaver fra helt små projekter til store industrielle projekter.

 

Vi udfører blandt andet etablering af fundament, med ScrewFast Skruepæle, som er en fantastisk og skånsom metode. Vores metode er hurtig, enkel og vibrationsfri. Det gør, at vi undgår følgeskader på de omkringliggende bygninger. En anden fordel ved denne metode er, at ScrewFast Skruepæle let kan tages op og genanvendes. Derfor er de også velegnede til opbygning af midlertidige fundamenter. 


For at udføre opgaver i forbindelse med etablering af nyt fundament, er det nødvendigt at vi laver en jordbundsundersøgelse for at vurdere jordens styrke. Herfra beregner vi nemlig, hvordan vi bedst løser den pågældende opgave. Det er i sin enkelthed en undersøgelse af jordbunden, som bl.a. kan fortælle os noget om jordens sammensætning og bæredygtige grundlag.

 

Vil du høre mere?

Kontakt os gerne til en uforpligtene snak omkring dit næste projekt. www.uretek.dk


 

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer