//

Riwal Danmark

Firmanavn: Riwal Danmark
Hjemmeside: www.riwal.com
Telefon: +45 70 10 00 91
Sponsor Kategori: KLUB GOG
Adresse:  
   

Riwal Danmark logo


Udlejning af gaffeltrucks og teleskoplæssere

Hos Riwal er vi specialister i ”motoriseret udstyr til at arbejde i højden”. Vores maskinpark indeholder omkring 14.500 enheder, som bl.a. består af lifte, teleskoplæssere og gaffeltrucks. Da vi meget specifikt har valgt et bestemt kerneområde, tror vi oprigtigt på, at vi kan levere en bedre service til vores kunder. Når vi siger bedre service, indeholder denne, servicetilbud der resulterer i sikkerhed, effektivitet og lønsomhed. Vi vil sikre os, at vores løsninger til at arbejde i højden, er en sikker og produktiv løsning.

 

Den største del af vores forretning består af udlejning suppleret med serviceydelser som eksempelvis reparation og uddannelse, som vi altid tilbyder vores udlejningskunder. Derudover sælger vi også kvalitetsudstyr fra mange af de førende mærker inden for arbejde i højden. Denne service er netop for at sikre, at vores udstyr betjenes på den mest sikre måde.

 

Du kan trygt stole på, at når du handler med os, så er kvalitet og sikkerhed øverst på prioriteringslisten. Vi er i årens løb blevet hædret for vores ekspertise på dette område. I 2016 blev Riwal udnævnt til ” Large Rental company of the Year” ved det europæiske udlejnings-pris-arrangement i Stokholm i Sverige.

 

Lej hos Riwal

Vil du høre mere om vores udlejningsmaskiner? Så kontakt os gerne til en uforpligtende snak. www.riwal.com


Udlejning i hele verdenen med Riwal. Udlejning af bl.a. gaffeltrucks og telesjoplæssere.

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

31. oktober 2020 Kl.16:00


Dage


Timer


Min.


Sek.

GOG - Sønderjyske