//

Netuglen

Firmanavn: Netuglen
Hjemmeside: www.netuglen.com
Telefon: +45 27 13 16 00
Sponsor Kategori: KLUB GOG
Adresse: Nørregade 8, 6740 Bramming
   

Riwal Danmark logo


Kæmpe udvalg af Eastpak og Fjällräven

Hos os finder du alt lige fra penalhuse til computertasker, rygsække, skuldertasker og skoletasker. Vi har et kæmpe udvalg, og vi sætter en ære i, at vores service er god og ærlig. Når du handler med os, er du i direkte kontakt med os. Vi sender og pakker selv alle ordre, og det mener vi sikrer kvaliteten. Og vi mener det, når vi skriver, at vi afsender alle ordre, som er bestilt inden kl. 15 samme dag.

 

Vores sortiment er utrolig bredt, hvilket betyder, at chancerne for at du finder det, du er på udkig efter, er høje. Vi udbyder bl.a. populære mærker som Eastpak og Fjällräven.

 

Eastpak har været på markedet siden midten af 70’erne. Det stammer fra USA, men er i dag globalt anerkendt, og det skyldes både deres fede design, men også taskerne funktionalitet og kvalitet. Eastpak har gennem tiden tilpasset deres designs efter tidernes trends.

 

Dette er modsat den klassiske Fjällräven taske, som ikke har ændret udseende de sidste 20-25 år. Udover den klassiske model findes der i dag mange forskellige populære modeller fra kvalitetsmærket Fjällräven. Gå endelig på opdagelse i vores kæmpe sortiment. www.netuglen.com


Stort udvalg af Fjällräven tasker fra netuglen.com


Lego tasker fra netuglen.com


Stort udvalg af Eastpak tasker fra netuglen

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer