//

Skribenterne

Firmanavn: Skribenterne
Hjemmeside: www.skribenterne.dk
Telefon: +45 71 96 94 95
Sponsor Kategori: KLUB GOG
Adresse: Rugårdsvej 103D, 5000 Odense C
   

Skribenterne logo


Professionel tekstforfatning

Skribenterne er et tekstbureau, der mestrer alle former for tekstforfatning og – redigering. Vi tror på, at professionel tekstforfatning kan være med til at gøre din virksomhed til en succes. Med hjælp fra Skribenterne får du korrekte og engagerende sætninger, som vil få dit budskab til at fremstå klart og tydeligt og selvfølgelig troværdigt og professionelt.

 

Vores kompetente medarbejdere har mange forskellige baggrunde. Nogle er uddannede journalister, andre studerer kommunikation, og vi kunne blive ved. Fælles for alle vores tekstforfattere er, at de arbejder målrettet og professionelt med at forfatte korrekte, velskrevne og fængende tekster, som passer til din virksomhed.

 

Du kan altid regne med os, når der skal udføres tekstforfatning. Vi udfører nemlig skribentopgaver i alle former og størrelser – lige fra webtekster og skarpe produkttekster til grundig korrekturlæsning og transskribering af lyd- og videofiler. Overlad endelig de opgaver der hurtigt kan tage mange timer af din dag til os, det er nemlig det, vi elsker at foretage os her hos Skribenterne. Alle vores tekster bliver skrevet med dig i fokus, det vil sige, at vi altid tager udgangspunkt i dine krav og ønsker.

 

Uanset hvilken tekstopgave du skal have udført, så kan vi hjælpe. Kontakt os endelig - så vi kan få en uforpligtende snak. 


Skribenterne i Odense - din leverandør af tekstforfatning og transskribering

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer