//

Skov Rejser

Firmanavn: Skov Rejser
Hjemmeside: www.skovrejser.dk
Telefon: +45 77 34 81 17
Sponsor Kategori: KLUB GOG
Adresse:  
   

Skov Rejser logo


Charterrejser fra Hamborg Lufthavn

Hos Skov Rejser formidler vi rejser fra tyske rejsebureauer med afrejse fra Hamborg Lufthavn. Vi står for god service, en sund økonomi og velordnede forhold. Da vores styrke er vores internationale samarbejdspartnere, er du sikret en ferie i særklasse med fornuftige priser. Når du benytter Skov Rejser, betaler du ikke ekstra for din rejse, vi modtager et mindre markedsføringstilskud fra vor tyske samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder f.eks. lækre charterrejser, hvor du får hele pakken. Det er den mest udbredte rejseform for os danskere, og det skyldes nok, de mange fordele der er. Du er nemlig sikret. Skulle enten flyselskab eller hotel gå konkurs, så er du sikret nyt hotel eller pengene retur. Du har en guide tilkoblet under din rejse, så du altid kan søge hjælp. Det er altså en meget betryggende rejseform.

 

Hos os, kan du også altid finde billige rejser og all inclusive rejser. Og her taler vi ikke om afbudsrejser. På Rejseportalen Skov Rejser finder du billige rejser, hvor du i gennemsnit sparer 40% i forhold til rejser fra danske bureauer. Du kan selv indtaste en målrettet søgning, så du finder den billige rejse, du drømmer om at komme på.

 

Charterrejser og all inclusive rejser med Skov Rejser

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer