Liga

GOG henter sejr i sidste slutspilskamp

Søndag eftermiddag afrundede GOG håndboldligaens slutspil med manér, da gæsterne fra Skanderborg Aarhus Håndbold blev besejret 32-28 efter 14-13 ved pausen.

På forhånd var det givet, at GOG var sikker på at komme i semifinalen, og gæsternes tredjeplads i gruppen var heller ikke i fare, men ikke desto mindre var det to mandskaber, der gik efter sejren i Phønix Tag Arena.

Især i første halvleg blev der byttet mål, og det billede fortsatte efter pausen, selvom GOG kortvarigt havde en føring på tre mål, og det var først fra stillingen 28-28, at GOG i slutminutterne rykkede fra gæsterne.

Topscorerværdigheden for GOG blev delt mellem Jerry Tollbring, Emil Madsen og Emil Lærke, der alle blev noteret for 6 mål.

I slutspillets anden gruppe mødtes Aalborg og Skjern i en direkte finale, og her vandt Aalborg, hvilket betyder, at Skjern bliver toer i gruppen og dermed GOGs modstander i semifinalerne, hvor den første afvikles onsdag i Gudme.