Liga

Skjern tvinger GOG ud i 3. semifinale

De medrejsende gulklædte tilskuere gjorde en imponerende indsats onsdag aften, da GOG var på besøg i den anden DM-semifinale mod Skjern, men lige lidt hjalp det, og med en sejr på 30-27 fremtvang Skjern en tredje og afgørende kamp i Gudme lørdag den 4. juni.

GOG havde vundet det første opgør med 33-23, men da målscoren ikke tæller, skulle Skjern blot vinde, for at udligne serien, og den opgave tog hjemmeholdet på sig fra første fløjt.

I de første 25 minutter af opgøret var der ikke mere end et mål eller to mellem mandskaberne, men før pausen fik Skjern udbygget til føring 15-12, og herfra kom Krickaus hold aldrig rigtigt på siden af hjemmeholdet, som derfor kunne køre sejren i land uden alt for meget dramatik.

Topscorerværdigheden for GOG blev delt mellem Jerry Tollbring, Emil Madsen og Kasper Kildelund, der alle blev noteret for fire mål.