Liga

GOG er klar til DM-finalerne

GOG er klar til DM-finaleserien. Det blev slået fast lørdag eftermiddag, da de gulblusede på hjemmebanen i Gudme besejrede gæsterne fra Skjern 34-29 efter 19-13 ved pausen.

Sejren blev grundlagt i opgørets indledning, hvor GOG nærmest scorede to gange, for hver gang Skjern kom på tavlen en gang. Således gik GOG fra 4-2 til 6-3, 8-4, 10-5 og til 14-7, hvor det så meget svært ud for Skjern.

De første ti minutter efter sidebyttet var GOGs dominans stadig stor, men fem Skjern mål i træk forvandlede stillingen fra 23-15 til 23-19, og det gav gæsterne lidt mere blod på tanden.

Imidlertid blev føringen aldrig mindre, og dermed blev GOG klar til den første DM-finale siden 2019, hvor modstanderen var den samme som nu, nemlig Aalborg Håndbold.

Topscorer i dagens kamp blev Mathias Gidsel med ni mål på ti forsøg.