//

Nyheder

Tilbage til listen

 

Ungdomslandsholdsspillere tilbage i GOG truppen

GOG truppen har været i gang med opstarten i to uger nu, men i dag er alligevel lidt anderledes - alle mand er nemlig for første gang samlet i Gudme hallen til træning. De første fjorten dage af opstarten har flere af GOG spillerne til sæson 19/20 været med U21 ungdomslandshold til slutrunde i Spanien, men Emil Lærke, Mathias Gidsel, Emil Jakobsen, Lukas Jørgensen og Victor Hallgrimsson var i dag tilbage i Gudme og kunne møde ind i træning sammen med de resterende holdkammerater. Blandt andet Emil Lærke og Mathias Gidsel har den seneste tid spillet U-21 VM for Danmark, og endte med en 5. plads. Venstre back Emil Lærke fik tildelt en plads på All-star holdet efter turneringen. 

Desværre er hele GOG truppen ikke samlet i særlig lang tid endnu, da flere af de mange unge talenter skal afsted med ungdomslandsholdet - denne gang U19 landsholdet hvor hele syv GOG spillere skal i aktion til VM i Nordmakedonien fra 8-16 August.

Det stopper dog ikke opstartsprogrammet fra at forsætte, da der allerede i morgen fredag d. 2 August spilles træningskamp mod SønderjyskE håndbold kl. 12.30 i Vojens.


Nyhed skrevet 2019-08-01 18:00:00 

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer