//

Nyheder

Tilbage til listen

 

Krickau: Drengene fortjente sejren

 

GOG-træner Nicolej Krickau var stolt over den indsats, som hans spillere leverede, da de tirsdag aften spillede sig i Final4 med en sejr på udebane over Aalborg. Og det tog ikke noget af glæden fra Krickau, at der var brug for en lille smule held til at snuppe sejren i sidste sekund.

"Sådan er pokalhåndbold. Det var selvfølgelig meget marginalt, men jeg synes, at drengene fortjente det," sagde Krickau til TV 2 Sporten med henvisning til, at Josef Pujol stjal bolden fra rutinerede Henrik Møllgaard i en situation, hvor det ellers så ufarligt ud for Aalborg.

Og netop lysten til at slås for og tro på sejren i alle kampens 60 minutter mod ligaens tophold, roste Krickau spillerne for.

"For os var det alt på et bræt i dag, og det synes jeg, at drengene eksekverede på et rigtig højt niveau," sagde Krickau, der også havde store roser til Mathias Gidsel.

"Gidsel spiller en fuldstændig fantastisk kamp i begge ender. Han løser også mandsopdækningen på et rigtig fint niveau, og så har han det mod, som topspillere skal have," lød analysen fra træneren, som også roste målmand Victor Hallgrimsson.


Nyhed skrevet 2019-12-17 22:00:00 

Køb billetter

Siddeplads 120 kr
Ståplads 100 kr
Børn u./12 år gratis (ståplads)

Næste hjemmekamp

TAK for denne sæson!

– Vi ses til sæson 2020/2021 - god sommer