Liga

GOG faldt med ære mod Veszprem

Det var lige ved og næsten, da GOG onsdag aften tabte 30-31 til det ungarske mandskab Telekom Veszprem med Rasmus Lauge på holdet.

Efter 14-15 ved pausen fulgtes de to mandskaber helt til slut, og desværre for GOG lykkedes det akkurat for gæsterne at bringe sig i front på deres sidste angreb, ti sekunder før slutfløjt.

De 3120 tilskuere i Jyske Bank Arena fik fra kampens begyndelse en håndboldopvisning af de større, og GOG-spillerne havde på ingen måde lagt sig ned på forhånd mod gæsterne, der ikke kunne løbe fra favoritværdigheden.

Tværtimod kom de gulblusede buldrende ud fra start, og Rasmus Lauge og hans holdkammerater kunne slet ikke følge med i indledningen: Tobias Thulin i buret gav en tidlig forsmag på den storkamp, han havde tænkt sig at trække ud af ærmet – og i den anden ende scorede Pytlick, Olsen og Madsen så tavlen viste 5-2 til GOG efter 4 minutters spil.

Det ungarske storhold fik imidlertid kæmpet sig tilbage i kampen og foran med en enkelt, men ikke mere end at der hele tiden var kontakt mellem holdene i den meget flydende holdboldkamp, hvor første halvleg sluttede 14-15 i Vezsprems favør.

Efter pausen fortsatte mønstret med, at Veszprem var foran med en enkelt eller to, men det ændrede sig blot fire minutter før tid, hvor Morten Olsen med tre scoringer i rap sørgede for at GOG pludselig var foran med 29-28.

Imidlertid havde Lauge og Co lige en smule mere held i de døende sekunder af opgøret, og da GOG fejlede i angrebet med mindre end et minut igen, slog storholdet til og sikrede sig sejren.

Topscorer blev Morten Olsen med 8 mål på 11 forsøg, mens Tobias Thulin med en redningsprocent på 34,1 gjorde sit for at sikre point til hjemmeholdet.

Nederlaget betyder, at GOG har tre point efter de første fire runder, mens Telekom Veszprem har maksimum point. Næste Champions League-opgave for GOG er en udekamp mod bundholdet Porto.