Tilbage til oversigt

GOG tager imod Skive

På lørdag tager GOG imod Skive FH i GOG Arena. Efter en fantastisk sejr på udebane i Skjern, skal GOG igen vise hjemmepublikummet hvad de kan. Sidste kamp i Gudme var lidt af en fuser. Aalborg viste sig for stærke, og det var reelt en kamp uden den helt store spænding. Nu håber vi igen at kunne vise, hvad de gulblusede virkeligt kan.

 

Skive FH er et solidt mandskab, som er bygget op omkring et rigtigt godt forsvar. Således er skibonitterne et af de hold i ligaen, der har lukket færrest mål ind. Til gengæld er de også det hold, der har scoret færrest mål. Det bliver derfor spændende, at se om GOG-holdet kan dirke Skives kompakte 6-0 forsvar op, og samtidig sørge for at jyderne ikke har held med at få hul på scoringsbylden.

 

Hos Skive er der fire spillere der tegner sig for 193 mål ud af det samlede antal scoringer på 254. Det er bagkæden med venstre back Nickolei Jensen, playmaker Stefan Nielsen, højre back Marius Hovde og stregspiller Christoffer Cichosz, som bærer skivemandskabet, og dem som sydøstfynboerne skal have styr på.

 

Hos GOG glæder man sig til at komme i gang igen ovenpå en kamppause på 10 dage. Efter to meget svære kampe mod Aalborg og Skjern, venter nu en ekstrem vigtig december måned (her tælles skivekampen med). Der skal spilles 7 kampe alle mod hold, som GOG er direkte konkurrenter med. Hvis GOG gør det godt i denne periode, kan slutspillet stort set være sikret ved juletid. Omvendt hvis de gule snubler flere gange, så bliver det spændende til det sidste. Der er kun fire point ned til den ærgrelige 9. plads, og det skal derfor være et super koncentreret mandskab, der går ind til alle kampene, og ligeledes får holdet brug for alt den hjælp de kan i perioden til at indfri målet om slutspillet. Så kom i hallen i december og støt ”den gule hær!”