Liga

GOG tager kæmpe skalp i Champions League

På forhånd havde de færreste levnet GOG mange chancer for at hente point på udebane mod det ungarske storhold Veszprem, da mandskaberne onsdag mødtes i Champions League. Men ikke desto mindre lykkedes det for de gul-blusede at hente en 37-36-sejr i den ungarske heksekedel.

GOG var i højeste gear fra første fløjt, og før Rasmus Lauge overhovedet fik hjemmeholdet på tavlen, havde GOG-spillerne scoret fire gange.

Træerne voksede imidlertid endnu ikke ind i himlen for Krickaus mandskab, der måtte se Veszprem æde sig langsomt ind i kampen, og ved pausen viste tavlen 21-19 i ungarsk favør.

Straks fra anden halvlegs begyndelse tog GOG-spillerne igen teten, og efter en række vellykkede angreb og gode forsvarsaktioner havde det undertippede danske hold bragt sig foran med 29-25 i 41. minut.

Spændingen var imidlertid ikke ovre endnu, og Veszprem kæmpede sig tilbage på 32-32, før GOG atter fik slået et hul på tre mål til 36-33, og denne gang lykkedes det ikke for Rasmus Lauge og hans holdkammerater at få det lukket, og derfor var det GOG-spillerne, der løb med sejren.

Topscorere for GOG blev Emil Madsen og Jerry Tollbring, der begge scorede otte mål – Emil Madsen endda på otte forsøg.