Tilbage til oversigt

Møller og Hald ser frem mod Polen

GOG mister en del spillere fra ligatruppen i det kommende stykke tid, men heldigvis er det under glædelige omstændigheder. Andreas Holst, Tobias Møller, Frederik Clausen og Lars Hald skal alle med udviklingslandsholdet til Polen fra d. 4-9 november, og det er nogle spændte spillere, som snart sætter sig på flyet.

 

Tobias Møller stifter for første gang bekendtskab med seniorlandsholdet efter han for år tilbage var en del af diverse ungdomslandshold. Han var blandt andet med til at hente guld til det danske U20-landshold i Slovakiet i 2010. Tobias er førstevalg på venstre fløjen i GOG og imponerer altid med sine finurlige afslutninger i kampene. Han er en rigtig lokaldreng, som undervejs har haft en enkelt afstikker til Aalborg. Da GOG igen havde følerne ude, valgte han dog at vende hjem til Fyn, og det har vist sig at være et glimrende valg for begge parter. Tobias er glad for udtagelsen, og han er stolt af den lille GOG-koloni, som pludselig er opstået på landsholdet.

 

– Det er et kæmpe skulderklap, at blive udtaget til udviklingslandsholdet. Det må betyde, at det jeg render og laver til hverdag bærer frugt. Jeg vælger at se på turen, som en god mulighed for mig, til at vise hvad jeg kan tilbyde. Jeg har ikke de store forventninger til kampene, men vil bare have en god oplevelse og så gribe den tid, jeg får. Det er rigtigt dejligt, at flere af mine holdkammerater også er blevet udtaget, hvilket også viser, at vi har fat i noget af det rigtige i Gudme.

 

Lars Hald er sidste mand, som tager afsted med udviklingslandsholdet. GOG-kaptajnen er for første gang kaldt ind for at trække den rød/hvide-trøje over hovedet, og det er han naturligvis meget stolt af. Lars har igennem mange sæsoner været en nøglefigur på holdet, hvor han også fungerer som anfører. Han er en fighter af guds nåde, og det er næsten mærkeligt at se Hald uden et blåt øje efter en hård kamp i Boxer Herreligaen. Anføreren ser det som lidt af en drengedrøm, som endelig er gået i opfyldelse.

 

– Jeg kunne slet ikke skjule glæden, da jeg blev ringet op. Det har altid været lidt af en drengedrøm at spille på landsholdet, også selvom der ”kun” er tale om udviklingslandsholdet. For en som aldrig har spillet en landskamp, glæder jeg mig helt vildt! Det bliver sjovt at spille med og mod nogle andre end man plejer, og så får vi forhåbentligt nogle gode kampe. En ting er sikkert, den skal have fuld gas.

 

Kampene spilles fra d. 6-8 november. Vi prøver at holde jer opdateret på både resultaterne og ikke mindst GOG-spillernes præstationer undervejs.