Tilbage til oversigt

Optakt ved Lars Hald

”Nordsjælland er en lidt speciel størrelse. På trods af at de næsten mistede hele holdet efter nedrykningen sidste år, har de alligevel fået skrabet et rigtigt spændende hold sammen. De lever i høj grad på deres moral og deres enorme fightervilje,” fortæller Lars.

 

Mange nye spillere er kommet ind på nordsjællændernes hold, og der er især et par stykker, som man ifølge Lars skal lægge mærke til.

”De har fået to nye islændinge, som er kommet til fra Sønderjyske. De kæmper som nogle vilde, og gjorde det fint i ligaen sidste år. Derudover er Luka Mitrovic kommet til fra Skive, hvor også han sidste år viste, han kunne begå sig i ligaen. Holdet har rigtigt mange unge spændende spillere, som vil fremad i håndboldverdenen, og sidst men ikke mindst har de den gamle rutinerede ræv, Kristian Asmussen, i kassen.”

 

Det er første turnering turneringskamp, og Lars kan ikke love at det bliver en flot håndboldkamp.

”Det bliver en kamp på fight og vilje. Jeg tror ikke, det bliver, det polerede spil vi får at se. Nordsjælland vil gøre alt for at få en god start på sæsonen, ligesom vi vil, derfor tror jeg, at det bliver det hold, der fighter bedst, som vinder.”

 

En lang opstart er ved at være overstået, og GOG’erne skal nu for alvor i gang med sæsonen. Men hvor står holdet egentligt?

”Efter vores gode kamp mod Kiel, var det ligesom om ,at niveauet faldt lidt. Kurven gik nedad, men heldigvis havde vi et rigtigt godt træningsstævne i Lalandia, hvor man kan sige, at kurven igen begyndte at gå op ad. Pokalkampen i onsdags mod Otterup var dog ikke alt for god, men jeg er sikker på, vi nok skal være helt klar på søndag,” siger Lars.