RESTVARE Polo Oxford – Voksen

150,00 kr.

RESTVARE – Dette er en restvare, hvilket betyder der kun er et begrænset antal i udvalgte størrelser og der bestilles ikke nye størrelser hjem.

Kunne du tænke dig, at gå klædt som Joachim Lyng, Matthias Dorgelo og resten af GOG mandskabet i fritiden?

Så er denne sorte polo fra Select kollektionen “Oxford” med et trykt GOG logo på venstre bryst det rette valg for dig.

(OBS. da der er trykt på dette produkt og det dermed er special lavet, er det ikke muligt at gøre brug af fortrydelsesretten)

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Levering:

GOG Sport bestræber sig på at afsende bestilte merchandisevarer senest en hverdag efter bestilling. Herefter skal tillægges en leveringstid på 2-4 hverdage. Der kan dog være længere leveringstid på udvalgte varer, som vil fremgå i beskrivelsen af det enkelte produkt. Dette vil ofte gælde speciel lavede produkter med tryk.

Reklamationsret:

Som kunde har du ret til at reklamere for et produkt, der har fejl eller mangler, som var at finde på produktet, da dette blev solgt. Reklamationsretten gælder i to år, og retten omfatter materiale- og fabrikationsfejl. Ønsker du som kunde at reklamere for et produkt, skal dette som udgangspunkt ske indenfor en måned efter, at en fejl eller mangel ved det pågældende produkt er opdaget. Vær derfor opmærksom på at tjekke dine varer efter ved modtagelse.

Fortrydelsesret:

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du bestiller merchandiseprodukter hos GOG Sport. Vær dog opmærksom på, at porto ikke refunderes ved fortrydelse af køb, mens specialvarer med eksempelvis tryk, heller ikke kan fortrydes. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret bedes du kontakte GOG Sport på mail: shop@gog.dk . Køber skal selv afholde de udgifter der måtte være forbundet med returnering af en vare.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

M, L, XL, XXL

Se Kurv