Liga

GOG tager en sejr over Skjern!

En vind eller forsvind kamp skulle fløjtes i gang, og det kunne mærkes i Phønix Tag Arena.

3,5 min. skulle der gå før de gulblusede scorede deres første mål, men det stoppede ikke kampgejsten på de 20×40 meter. Mandskabet kæmpede sig hurtigt op på lige fod med gæsterne fra Skjern, og efter 15 minutter var stillingen 8-9.

De to hold blev ved med at følges ad, men havde svært ved at komme op med en føring, indtil 2,5 min. før pausen hvor spillet vendte til GOGs fordel, og de gule kunne gå til pause med stillingen 18-16.

Der var tænding på begge mandskaber, og ilden i øjnene var til at mærke på lægterne. Efter 45 minutter var stillingen 25-23. Der blev kæmpet med næb og klør, og begge mandskaber vidste, at man ikke kommer sovende til en semifinale. GOG trækker for 14. gang i streg det længste strå på hjemmebane mod Skjern, og vinder 31-28.

Emil Madsen blev kampens topscorer med 9 mål.