2 lune point på kontoen

GOG stod som sædvanligt stærkt i forsvaret, da de her til aften mødte TMS Ringsted på udebane i Ringsted Sportscenter, og det var på trods af, at de manglede den ellers vigtige forsvarsbrik Lars Hald, der var ude efter et grimt sammenstød i kampen mod BSV.

Det var et meget livligt GOG forsvar, som hjemmeholdet mødte og det gav mange bolderobringer, men det betød også, at GOG fik et par udvisninger undervejs i kampen. Det havde dog ikke den store betydning, da holdet også i undertal formåede at dække godt op, samt at lave bolderobringer. Bag det flotte forsvar stod endnu en gang en velspillende Kevin Møller, der i første halvleg kun lukkede sølle 6 mål ind.

Første halvleg bød på fint spil og mange kontraløb, hvilket medførte at GOG hurtigt tog føringen i kampen. Det var især Kasper Kildelund og Tobias Møller, der på en række kontrascoringer bragte holdet foran, mens Kasper Jørgensen, Minik Dahl Høegh og Niclas Kirkeløkke viste TMS, hvordan man skyder bolden ind ude bagfra. En flot første halvleg gav GOG en pause stilling på 6-17.

De sidste 30 minutter var en blandet fornøjelse for tilskuerne. Med den store føring blev der plads til nye angrebsformationer, og lidt mere spilletid til flere spillere. De første ca. 14 min. af anden halvleg fortsatte af nogenlunde samme takter som kampens første 30 min., men herefter fulgte omkring 8 minutter, der bar præg af manglende koncentration, mange boldtab, individuelle løsninger og halvsløje afslutninger. Det gav TMS muligheden for at reducere resultatet en smule, men heldigvis laver TMS lige så mange tekniske fejl som GOG. Efter en periode med en del tumult og uskønt spil, samt mange misforståelser mellem spillerne tog trænerbænken en tiltrængt timeout. Det skabte ro på spillet og GOG fik bedre styr på både forsvar, men især angrebsspillet, de sidste minutter af kampen.

Kampen mod TMS Ringsted var hurtigt afgjort og hjemmeholdet lignede nogle, der allerede havde givet op efter 5 minutters spil. De tog dog de chancer de fik, men havde svært ved at finde huller i GOG forsvaret. De løb til slut i kampen en del kontraløb, hvilket medførte at de reducerede kampens resultat til 20-32.  TMS er et hold med mange unge spillere, og deres fysik var en smule underlegen til sammenligning med GOGs.

Det var en kamp, der viste at GOG forsat står godt i deres stationære forsvar, mens det også var en kamp, der gav plads til at prøve nogle ting af. Holdet fik løbet en masse kontra, og i anden halvleg var det mere reglen end undtagelsen, at både første og anden bølgen var sendt af sted og afviklet.

Efter 2 lune point i TMS her til aften, venter Team Tvis Holstebro i pokalturneringen. Det er en anden type modstander og koncentrationen skal være i top, når kampen fløjtes op i GOG Arena tirsdag d. 22. kl. 18.00.