2 point i Tønder

GOG tog revanche og fik en god start på 2. halvdel af sæsonen, da de i går gæstede Tønder med en sejr på 31-25. Kampen startede rigtig fint med godt forsvarsspil, der hjalp Espen Christensen på målet, som stod en rigtig god første halvleg.

I angrebet var Gøran Johannesen i overdådigt spillehumør og fik sat en masse gode aktioner i spil, der kunne bryde Tønders tunge midterforsvar. Stillingen ved halvlegen var til fordel for de gule med en føring på 15-9.

I 2. halvleg får GOG for alvor sat sig på tingene og kommer foran med 8 mål. Dette udelukker dog ikke Tønders rolle i kampen som bruger varierende forsvarsformationer for at bryde rytmen. Efter en timeout fra cheftræner Jakob Larsen får GOG stabiliseret sig og får styr på kampen igen: ”Man kunne mærke på drengene at de havde noget at revanchere. Tønder løber hurtigt hjem, men vi formår at score en del kontramål.”

Generelt set var det en rigtig flot holdindsats, og holdet kan nu se frem til lørdagens Europa Cup kamp ude mod Saint Raphael.

Næste hjemmekamp er mod Aalborg onsdag d. 15 februar kl. 18.30 i SEF Arena.