Liga

2 point mere på kontoen

Søndag aften stod den endnu engang på kamp i HTH herreligaen. Denne gang var det SønderjyskE, som gæstede GOG, hjemme i Phønix Tag Arena.

Begge hold kommer fint fra start i første halvleg, og fulgtes ad indtil 20 minutter inde i kampen, herfra trak GOG en smule fra og kunne gå til pause med en føring på 19-16.

I anden halvleg havde hverken GOG eller SønderjyskE specielt svært ved at lave mål, men GOG formåede at trække lidt ekstra fra. Den målrige kamp ender 39-32 til GOG.

Topscorer for GOG blev Emil Madsen med 10 mål. Anders Zachariassen spillede også en flot kamp med hele 9 mål.

Næste kamp for GOG er torsdag d. 22 september, hvor GOG i Champions League tager imod Dinamo Bucuresti kl. 18.45, i Jyske Bank Arena.