Tilbage til oversigt
Liga

To point og slutspilsparat

Sidste spillerunde i grundspillet skulle skydes i gang, og der var gjort klar til et kæmpe brag i Phønix Tag Arena. Hallen var fyldt med gule trøjer, og stemningen var i top, da gæsterne fra Mors-Thy Håndbold og GOG mandskabet trådte ind på halgulvet. 

GOG kom godt fra start, og boldene blev sat i netmaskerne på de rigtige tidspunkter, samtidig med at Tobias Thulin stoppede gæsternes bolde i modsatte ende. Efter 15 minutter var stillingen 12-7.

Forsvaret faldt en smule i effektivitet, men det var bestemt ikke det samme i angrebsfaserne – her blev boldene skudt ind gang på gang, med kun få udfald, og de gule gik til halvleg med stillingen 19-16.

Anden halvleg fortsætte i samme spor som første halvleg sluttede. GOG bankede boldene ind i netmaskerne, og de fik endelig slået et hul ned til gæsterne, og med en stilling efter 45 minutter på 32-23, var det de gulblusede der styrede kampen.

I det sidste kvarter sneg der sig småfejl ind i spillet, men den svenske mur lukkede døren i og GOG kunne ved slutfløjtens lyd se en måltavle med slutresultatet 37-30.

Kampens topscorer blev Aaron Mensing med 8 mål.

GOG ender dermed som nr. 3 i grundspillet, og tager 1 point med over i slutspillet, hvor de gule er i gruppe med Fredericia, Skjern og TMS Ringsted.