Liga

2 point til GOG til topkampen

Efter en intens og spændende afslutning i aftenens kamp mod Skanderborg-Aarhus, lykkedes det for GOG at hive to point hjem til kontoen efter en sejr på 32-31 efter 15-12 ved pausen.
Fra kampens begyndelse så det ellers ud til, at Nicolej Krickaus mandskab begyndte med ærmerne smøget op, da tavlen hurtigt viste 0-2 i gult favør.
Imidlertid havde hjemmeholdet i orangeriet ikke tænkt sig at give op uden kamp, og inden længe var det fynske forspring hentet igen.
Det mønster fortsatte ret beset kampen ud: GOG kom foran, men hver gang fik hjemmeholdet ædt sig tilbage i kampen, og bortset fra en meget kort periode i begyndelsen af anden halvleg, hvor GOG førte med fem mål (20-15), var forskellen mellem holdene på 1-3 mål.
I sidste ende var det dog ikke desto mindre GOG, der trakt det længste strå, og det betyder, at ligaens andenplads blev forsvaret. GOG er fortsat et point efter Aalborg, mens KIF Kolding på tredjepladsen er fire point efter GOG.
Dagens Topscorer for GOG blev Simon Pytlick, der blev noteret for otte scoringer på 11 forsøg, mens både Emil Madsen og Lukas Jørgensen begge kom fem gange på måltavlen.
Næste opgave for GOG er lørdag, hvor Lemvig kommer på besøg i Phønix Tag Arena i Gudme.