Tilbage til oversigt

2019/20 sæsonen er i gang hos GOG!

GOG-holdet mødte torsdag op til den første træning i 2019/20 sæsonen. De “gamle” og nye ansigter kan den kommende tid se frem til massere af træning som forberedelse til den nye sæson. Programmet har de seneste to dage stået på både test, håndbold samt løbe og styrketræning.

Cheftræner Nicolej Krickrau udtaler sig efter de første par træninger med holdet: 
“Sæson 19/20 er igang, og det er altid sjovt at starte op igen, hilse på de nye ansigter og vigtigst af alt få et indtryk af hvordan spillerne er mødt ind efter deres velfortjente sommerferie. Det ser heldigvis ud til, at alle er i god tilstand, så vi glæder os bare til at komme videre med vores opstart. Det venter i den kommende tid mange spændende ting, så vi skal bruge opstarten fornuftigt”. 

Fire spritnye ansigter er dukket op for første gang i Gudme, og fire nye ansigter er rykket op fra ungdomsrækkerne.

“Vi skal integrere en række nye spillere på nøglepositionerne til denne sæson. To nye målmænd er kommet til, hvor Søren Haagen er den mest velkendte i GOG-regi – ham glæder vi os meget til at skulle integrere igen på sydfyn. Herudover skal vi stifte bekendtskab med vores nye unge islandske målmand Vicor Hallgrimsson der endnu ikke er kommet til Gudme, da han er med det isandske landshold til slutrunde. 
Endnu en islænding skal der bydes velkommen til på stregen, da Arnor Arnorsson kommer at kunne ses i gult til den kommende sæson sammen med sin tidligere holdkammerat Stig Moen fra Norge der træder til på højre back” udtaler cheftræneren og tilføjer: “Hertil skal vi også velkomme de unge talenter fra GOG’s egne ungdomshold hvor blandt andet Simon Pytlick skal udfylde en rolle i 19/20 sæsonen”. 

De ovennævnte samt resten af den tidligere GOG-trup skal denne weekend til Sverige og spille strandhåndbold i Åhus. Her skal herrene ikke kun kaste med bold, men også styrke det sociale fællesskab. 

Højre fløj Frederik Andersen udtaler sig om opstarten: “Det er pisse fedt at være tilbage! Jeg er sikker på, at der er en masse godt i vente. Det sjoveste ved opstarten er, at få lov at kaste med en håndbold igen. Derudover er det også dejligt, at få set alle holdkammerater igen og få styrket sammenholdet. 
Der er stadig et stykke vej endnu inden vi skal spille kampe, og den tid skal bruges til at lægge på fysisk. Jeg glæder mig dog stadig helt vildt meget til at gå igang med den nye sæson”. 

Programmet for GOG den kommende periode lyder følgende: 
20-21 juli – Strandhåndbold i Åhus i Sverige
24-25 juli – Træningskamp Magdeburg
2. August – Træningskamp SønderjyskE i Vojens
8-9 August – Træningslejr Sønderborg
13. August – Træningskamp Skanderborg
14. August – Træningskamp Skjern
23. August – Træningskamp Sävehof
27. August – Super Cup kamp mod Aalborg
2. September – Turneringsstart