Tilbage til oversigt

22.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

I forbindelse med kampen mod BSV i årets Santander Cup kørte GOG en indsamling til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Vi kan nu med glæde meddele at hele 22.000 blev samlet ind til formålet i løbet af aftenen. GOG spilleren Kenneth Dahl har i en længere periode haft sygdommen tæt inde på livet med en kræftramt kone, som dog heldigvis er i klar bedring nu. Han er glad for, at alle har støttet så flot op om indsamlingen, som går til et meget vigtigt formål.

 

– Det er gået langt over alle forventninger, så det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Vi har været igennem meget det seneste lange stykke tid, så det går da lige i hjertet, når man hører, at folk virkelig har støttet op om formålet. Vi har fået stor hjælp af Kræftens Bekæmpelse hele vejen igennem, og så er det bare utrolig dejligt at kunne give noget igen den anden vej, siger Kenneth Dahl til GOG.dk

 

GOG siger tusind tak til alle dem, som har været en del af indsamlingen. Klubben støtter selvfølgelig stadig 100% op om Kenneths situation, og vi glæder os ligeledes meget til at se Kenneth tilbage i den gule trøje igen inden for den nærmeste fremtid.