Tilbage til oversigt
Liga

3 GOG’ere med i medaljekampen!

Mellumrunden for dette års EM er slut, og nu venter vi alle blot på, at det hele skal kulminere ved finalerne i Köln. Her finder vi 3 GOG-profiler, der er klar til at kæmpe om trofæet.

Danmark har ikke set sig tilbage, og efter kampen mod Norge stod det klart, at Danmark var sikret en semifinaleplads. Danmark vinder gruppen, og skal derfor møde hjemmebaneholdet, Tyskland, i semifinalen, der bliver spillet fredag d. 26. januar 2024 kl. 20.30.

Vores svenske keeper, Tobias Thulin, og Sverige har måtte se sig slået af mægtige Danmark i mellemrunden. Tobias Thulin stod dog fabelagtigt i kampene mod Norge og Portugal, hvor han i sidstnævnte havde en afgørende rolle, med store redninger, og samtidig blev kåret til kampens spiller. Sverige ender som 2’er i gruppen, og skal møde Frankrig i semifinalen, der spilles fredag d. 26. januar 2024 kl. 17.45.

Mindre godt gik det for vores norske spillere. De må desværre må se sig slået ud af dette års EM. Dog har Alexandre Blonz været brandvarm, og smider intet mindre end 11 bolde ind i det svenske mål, og bliver samtidig kåret til kampens spiller. Norge skal desuden spille med i OL-kvalifikationskampene i marts 2024, og vi håber selvfølgelig på de gules deltagelse.

Semifinalerne, bronze-kampen og finalen spilles alle i Köln i Lanxess Arena, hvor de to sidste kampe spilles søndag d. 28. januar henholdsvis kl. 15 og kl. 17.45.