Tilbage til oversigt

4 GOG spillere med til VM

I dag onsdag d. 11 januar skydes VM i gang med åbningskamp hvor værtsnationen Frankrig spiller mod Brasilien.

Det er en spændende slutrunde for GOG, da der er 4 spillere som er af sted til VM.

Niclas Kirkeløkke er med som 17. mand for Danmark. Niclas Kirkeløkke udtaler, at forberedelserne til VM har været rigtig gode, med nogle gode kampe til Bygma Cup, samt gode træningspas. Niclas er godt tilfreds med udtagelsen: ”Mit personlige mål er at lære så meget af de andre spillere som muligt, og håber på at få lidt spilletid.” Hans plads som 17. mand ser han som en stor mulighed for at komme tættere på truppen.

Danmark starter VM fredag d. 13 januar mod Argentina og har en målsætning om blive blandt top 4 i turneringen.

Derudover repræsenterer GOG spillerne Espen Christensen, Magnus Jøndal og Gøran Johannessen det norske landshold til VM.

I Norge har forberedelserne også været fine med samling mellem jul og nytår og igen fra d. 2 januar. Gøran udtaler, at forberedelserne har været fine, og at holdet er på rette vej efter hver træning. Espen uddyber sin personlige forventning: ”Det er vigtigt for mig at støtte og bakke op om målmandsteamet, uanset om det er på banen eller fra bænken.” De tre spillere håber på at kunne føre Norge så langt som muligt. Magnus håber på, at spille lige så godt som ved slutrunden til EM i Polen 2016.

Norge starter VM i morgen torsdag d. 12 januar mod Polen og har som mål at gå videre fra puljen som nr. 1 eller 2.

Vi ønsker GOG spillerne stort tillykke med udtagelsen og et godt VM.