45 flotte minutter ikke nok for GOG i Polen

GOG spillede 45 næsten fejlfrie minutter, da holdet lørdag eftermiddag var på besøg i Polen hos Wisla Plock i Champions League. Desværre rakte det ikke til point i kampen, der blev tabt med 24-27.

Resultatet betyder, at Wisla Plock ikke længere kan indhentes på andenpladsen i gruppen, og dermed er GOGs rolle i turneringen udspillet før den sidste kamp på hjemmebane mod topholdet Dinamo Bucuresti i næste weekend.

Eftermiddagen begyndte ellers lovende for GOG, der gik til pause efter en flot første halvleg, hvor tavlen viste 13-11 i fynsk favør. I anden halvleg fortsatte de gode takter indtil et kvarters tid før tid, og med en føring på 22-17 så det meget lyst ud for Champions League-drømmene, da en GOG-sejr havde garanteret en plads i 1/16-finalerne.

Desværre kom der i stedet en periode, som hjemmeholdet vandt med 8-0, og da GOG-føringen var sat over styr lykkedes det ikke for Krickaus tropper at vende kampen tilbage på ret kurs.

“Det var noget af en rutsjetur. Vi havde det i egne hænder, men begyndte så at brænde en masse chancer,” sagde Lasse Møller til DR efter kampen.

“Vi holdt os til planen og havde forberedt os godt. Jeg er glad for, at vi stadig kan spille god håndbold, og når vi rammer det niveau, kan vi slå Plock på udebane,” lød det videre fra syvmålsskytten, der var GOGs hyppigst scorende i kampen.