Liga

Torsdag aften var GOG mandskabet kommet til 7. runde af Machineseeker EHF Champions League. Og i den 7. runde var det de forsvarende mestre fra SC Magdeburg, og ikke mindst danskerne Magnus Saugstrup og Michael Damgaard.

Drengene kom bedst fra start med hjælp fra en flyvende Thulin inde i målet. Og efter de første 10 minutter kunne drengene  kigge op på måltavlen og se stillingen 5-3. Et mandskab der efter sidste kamp i Herreligaen, måske havde lidt at bevise overfor sig selv, og man må sige, at det var som et forvandlet GOG mandskab. En masse fart, naturligvis en målfarlig bagkæde og en Thulin inde i målet der i 13. minut kunne tage et straffekast, og derved hæve sin redningsprocent til overbevisende 58%. Et tysk mandskab der tydeligt var i problemer, og et balanceret sydfynsk kollektiv der fra start satte sig på halvlegen.

I de sidste ti minutter af første halvleg kom Magdeburg med et større tryk, og de havde fundet rytmen. Men heldigvis stod GOG defensiven solidt og afviste de tyske angreb. Men en to minutters, og tekniske fejl gjorde at Magdeburg kunne  udligne i indgangen til første halvlegs sidste fire minutter. Efter de første 30 minutter var stillingen 16-16

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede. Efter de første fem minutter kunne Alexandre Blonz sende bolden ind til 20-19. Thulin diskede op med vigtige redninger på vigtige tidspunkter og Emil Madsen satte bolden sikkert ind på straffekast i det 42. minut. GOG defensiven fortsatte arbejdet fra første halvleg, og gav Magdeburg svære arbejdsbetingelser. Og med indgangen til de sidste 15 minutter kunne Magdeburg sende bolden ind bag indskiftede Matthias Rex til 23-22. Emil Madsen storspillede endnu engang og med 13 minutter igen, var det ham der gang på gang sendte bolden ind i de tyske netmasker. Men med ti minutter tilbage var Magdeburg for første gang i kampen foran med to mål 26-28. Med tre minutter igen var der ikke mere energi tilbage i drengene, og Magdeburg viste hvorfor de i weekenden vandt Super Globe. Sport er ubarmhjertigt til tider, og slutresultatet er bestemt ikke retvisende, for det var 45. minutters fremragende spil fra de gule men desværre varer en håndboldkamp 60 minutter

Kampen ender 27-35