Tilbage til oversigt
Liga

5 GOG spillere skal til EM i Tyskland 

Emil Madsen, Aaron Mensing, Alexandre Blonz, Henrik Jakobsen og Tobias Thulin skal til januar trække henholdvis to danske, to norske og en svensk landsholdstrøje overhovedet når den 16. udgave af Herrernes Europamesterskab løber af stablen i Tyskland. 

De tre landshold hhv. norge, sverige og Danmark er medaljekandidater, specielt sidstnævnte, så der er ingen tvivl om forventningerne i alle tre lejre er høje. Når man spørger Alexandre Blonz siger han: “Han glæder sig til at spille en slutrunde, det er altid sjovt, og vi har et godt hold. Men vi må se hvordan vi ser ud i løbet af januar men håber vi kan spille med om medaljer” Landsholdskollega Henrik Jakobsen stemmer i med Blonz udtalelse og tilføjer: “Personligt er jeg utroligt stolt. Min tid GOG, især den første halvdel af denne sæson, har været god. Så det er rart man er tilbage på landsholdet igen efter en længere pause væk, og ikke mindst at han (jf. Jonas Wille) giver mig den tillid”. 

Emil Madsen udtalte sig tidligere på sæsonen i vores magasin, at det ikke rigtig var noget han troede på var muligt (grundet den enorme konkurrence der er på højre back), men det naturligvis var noget han håbede på, da det var en barndoms drøm for ham. Og se nu der. Slutrundedebutanten kan gå ind til landsholdspausen som topscorer i både Champions League (66 mål) og Herreligaen (133 mål). 

Næste generation er lige på trapperne 

Frederik Pedersen, Emil Tonnesen, Kasper Teglgaard, August Lihn, Hjalte Lykke, Tobias Tombak, William Dalby og Lasse Vilhelmsen. Det er for nogle allerede velkendte navne, og hvis ikke, så bare rolig de skal nok komme på plads. Hele 8 (!!) GOG U19 spillere er en del af den M21-landshold trup der i starten af januar skal samles. Og selvom vi også oplevede en stor interesse for GOG’s U19 hold af M21 landstræneren allerede til sommerens slutrunde, så må man ikke tage fejl. Den næste generation er lige på trapperne. Mange af de unge talenter har fået deres ligadebut, og lynhurtige Hjalte Lykke fik tilmed sit comeback efter en skadespause i går aftes i sejren over TTH Holstebro. 

Stort tillykke til jer alle sammen!