Tilbage til oversigt
Liga

Fem landsholdsspillere fra GOG 

Landsholdspausen nærmere sig, og mens mange spillere kan se frem til en uges pause er der 5 GOG spillere der skal samles med deres respektive landshold. 

Tobias Thulin er udtaget til det svenske landshold. Sverige skal d 2 november spille mod Ukraine. Thulin har 46 A landskampe på CV’et, og forventinger hos den svenske landstræner, Glenn Solberg, er høje. Foruden EM-slutrunden i Tyskland i starten af januar, så er det en målsætning for Solberg, Thulin og co. at kvalificere sig det kommende OL i Franking.  

På det norske landshold er der to velkendte GOG ansigter, nemlig Alexander Blonz, og Henrik Jakobsen er tilbage på landsholdet. Den norske landstræner Jonas Wille sagde således omkring udtagelsen af Henrik Jakobsen til handball.no: “Jakobsen er med for første gang under min ledelse. Han har spillet virkeligt godt i klubben og derfor glæder jeg mig til at se ham i aktion med resten af truppen”. Jakobsen glæder sig utroligt meget til at være tilbage på landsholdet, og ser det som en uge hvor der er mulighed for nye udfordringer, men han er samtidig også bevidst om at der er et mesterskab i januar, hvor han håber han naturligvis er en del af truppen men ved også godt der er hård konkurrence. 

Og når man spørger Jakobsen, glæder han specielt til at møde Danmark, hvor som han selv sagde: “Det bliver rigtig sjovt at kunne skubbe lidt ekstra til Madsen og Mensing, men det er jo altid sjovt at spille mod Danmark. De er verdensmestre, så man ved det er topkvalitet og en god kamp når man møder dem” 

Blonz og Jakobsen skal møde Spanien, Holland og Danmark i Golden League Gjensidige Cup der bliver spillet 2.-5. november i Sotra Arena. Og den 2. november står de overfor verdensmestrene fra Danmark, der har Aaron Mensing og Emil Madsen med på holdkortet. De to bagspillere skal forsøge at spille sig ind i Nikolaj Jacobsen’s EM trup der skal afsted i starten af januar. Mensing er utrolig glad for, at han allerede nu er en del af truppen, det var også noget han havde håbet på. Han glæder sig til at være en del af holdet, og han vil gøre hans for at sørge for at vise landstræneren hvorfor han skal fortjener en af de eftertragtede pladser på det danske landshold.

Fælles for både Blonz, Jakobsen, Mensing og Madsen er at det er presset program med 3 kampe på fire dage, men alle drengene glæder sig ufatteligt meget og vi er stolte af, at kunne sende 5 afsted til deres respektive landshold.

Vi glæder os utroligt meget til at følge alle vores profiler i landsholdspausen.