Aalborg trak længste strå i første semifinale

Første opgør i semifinaleserien mellem GOG og Aalborg sluttede 28-30 i Aalborgs favør efter 12-14 ved pausen.

Der var ellers for alvor lagt op til fest i Gudme, da over 900 forventningsfulde tilskuere var mødt frem til til håndboldfest i Phønix Tag Arena for første gang i umindelige tider.

Gæsterne fra Aalborg var imidlertid ikke indstillet på at lade GOG få glæde af hjemmebanefordelen, og fra kampens var Aalborg hurtigt i front med et par stykker.

Midtvejs i halvlegen var det lykkedes for Krickaus tropper at få udlignet til 7-7, og spændingen var således intakt, også selvom Aalborg førte 14-12 ved pausen.

I anden halvleg fortsatte mønstret med at gæsterne kom lidt lettere til scoringerne, end GOG gjorde, og midtvejs var Aalborgs forspring øget til fem mål.

Et par store redninger af Viktor Hallgrimsson i kampens slutning bragte fornyet håb på lægterne, men desværre var heldet ikke for alvor med GOG’erne i den anden ende af banen, og derfor trak Aalborg det længste strå i den første duel.

Fynsk topscorer blev Emil Jakobsen, der scorede 8 gange på 12 forsøg.

Næste semifinale den 27. maj i Aalborg, og hvis GOG trækker det længste strå der, skal serien afgøres i Gudme den 30. maj kl. 16.00.