Tilbage til oversigt

Aku Kreutzmann til GOG

Pressemeddelelse: GOG skriver kontrakt med Aku Kreutzmann og forlænger med fire spillere.

 

GOG er klar til i næste sæson, at spille med i ligaen, og vi er ikke bare kommet for at være med! GOG går ind i sæsonen med en klar målsætning om, at spille med i slutspillet og dermed blive blandt landets otte bedste klubber. Efter at det i år har været en lang sejrsgang i 1. Division, venter nu en klart hårdere tilværelse i ligaen og det er vi i GOG ved, at være klar til. Således er der også netop tegnet kontrakt med en ny spiller ligesom 4 spillere forlænger deres aftaler.

 

Den nye spiller er Aku Kreutzmann, der har skrevet under på en 2 – årig aftale med GOG. Aku kommer fra Vejle, hvor han har scoret 117 mål i 1. division i år. Aku skal sammen med Minik Dahl Høegh og Kasper Jørgensen udgøre venstre back trioen.

 

Aku Kreutzmann er 23 år og grønlandsk statsborger. Han har spillet i Vejle et par år, hvor han har bombet målene ind. Aku har et stort udviklingspotentiale både defensivt og offensivt. Han har samtidig allerede adskillige kampe på det grønlandske landshold.

 

De fire spillere der forlænger deres aftaler er: Morten Bjørnshauge, Tobias Møller, Lars Hald og Mads Bruus.

 

Morten Bjørnshauge er 23 år, forlænger aftalen så den nu udløber i 2014.

 

Lars Hald er 24 år, har forlænget  sin kontrakt med tre år, så den nu udløber i 2016.

 

Tobias Møller 23 år og Mads Bruus 24 år, har begge forlænget deres aftaler med 2 år, så de udløber i 2015.

 

”Målsætningen for den kommende sæson er klar og det er kvalifikation til slutspillet og i den sammenhæng er det en stor glæde, at kunne tilknytte Aku Kreutzmann til truppen udtaler direktør i GOG Kasper Jørgensen og fortsætter. Aku har igennem de seneste år gennemgået en fantastisk udvikling og har været en af profilerne i årets 1. division. Samtidig passer han godt ind i vores trup og strategi, hvor vi gerne vil satse på og udvikle unge spillere. Med Aku på holdet og de fire kontraktforlængelser, står vi igen til den kommende sæson, med et stærkt hold der samtidig besidder et kæmpe udviklingspotentiale. Jeg er også specielt glad for de kontraktforlængelser, vi har lavet med de drenge der har bragt os i ligaen. Jeg er sikker på, at de sammen med GOG går en spændende fremtid i møde.”

 

Med disse fem kontrakter  er  holdet godt på vej mod, at være klar aspirant til slutspillet, men vi stopper ikke her. Der skal stadig knyttes mindst en dygtig spillere til holdet. Således er vi i GOG meget tæt på, at kunne offentliggøre endnu en spiller til truppen, og dermed sætte en streg under, at vi seriøst mener at vi vil spille med om slutspilspladserne.

 

For yderligere information kontakt Kasper Jørgensen 22 80 48 35