Tilbage til oversigt

Alle mand snart til rådighed for Krickau

I de foregående kampe har Nicolej Krickau været tvunget til at se bort fra et par spillere på grund af skader, men nu nærmer sig dagen, hvor træneren frit kan vælge fra alle hylder, når han sætter holdet til kampene.

 

En af de ramte er hjemvendte Lars Hald, der ikke har trukket den gule trøje over hovedet til en ligakamp, siden han kom tilbage til Gudme efter sit ophold i fransk håndbold:

 

“Genoptræningen er gået rigtig fint fremad uge for uge, siden jeg blev taget helt ud af træningen for 6 uger siden. Den har blandt andet bestået af en masse stabilitetsøvelser for musklerne omkring knæet, dvs for- og baglår, læg og balle. Derudover har jeg løbet i vand og gradvist bygget flere øvelser på for at blive klar til at spille igen,” siger Lars Hald, der erkender, at han havde drømt om at returnere i bedre stand.

 

“Det er aldrig sjovt at være ude, og særligt ikke når man lige var kommet hjem fra udlandet, og gerne ville vise sig frem og hjælpe holdet og klubben. Heldigvis har drengene klaret det super flot, så jeg glæder mig bare til at komme igang igen. Det varer heldigvis heller ikke så længe, som det har gjort,” siger Lars Hald.

 

Frederik Clausen sad også over i nederlaget til Ribe-Esbjerg, og i hans tilfælde er udsigterne til at komme i kamp igen snart gode – omend lidt usikre, når det kommer til at fastsætte et comeback.

 

“Clausen døjer med en blødning ved svangsenen, og det er lidt svært at sætte dage på. Vi håber, at han er klar til weekenden, men det er vigtigt, at han er helt klar til at spille, for det er ikke en skade, der skal blive værre,” siger Nicolej Krickau, der ellers kan melde om et stort set tomt lazaret i Gudme: “Bortset fra Lars og Clausen, er der kun nogle småting, men ikke noget, der holder nogen ude af næste kamp,” lover træneren.