Tilbage til oversigt

Anden sæsonhalvdel skydes i gang

Anden sæsonhalvdel bliver skudt i gang med, at de gule GOG’ere skal møde Nordsjælland, præcis som de gjorde det i den første turneringskamp i håndboldligaen. Dengang blev det til en overbevisende sejr på 12 mål, men håndboldligaen er tæt, og man kan ikke bare gå ind med en forventning om at vinde. Hvis man tager for let på opgaverne, bliver man straffet. Meget er sket siden den kamp. Nordsjælland har taget nogle flotte point. De har blandt andet vundet over de forsvarende mestre fra Aalborg, som vi selv fik en håndboldlektion af. Nordsjællænderne har også vundet på udebane i Mors Thy, og selvom thyboerne ikke har haft den bedste sæsonhalvdel, så er det en flot bedrift at vinde oppe i Bette Balkan.

 

Det er derfor et nordsjællandmandskab, som GOG skal have den dybeste respekt for. De har mange dygtige spillere, men deres vigtigste våben er deres enorme gejst og tro på tingene. De har en række krigere, som dør med skoene på, og alene det kan man vinde håndboldkampe på.

I målet står Kristian Asmussen, som efterhånden har nået en alder af 42 år. Men han er absolut fit, har en enorm rutine og evnen til at lukke helt af i nogle kampe. I kampen mod Mors Thy stod Asmussen med uhyggelige 57% i redningsprocent, og var i den grad med til at tippe kampen til Nordsjællands fordel.

I ”marken” skal man især lægge mærke til tre spillere. Venstre back Luka Mitrovic var faktisk til prøvetræning i GOG for halvandet år siden, og efter lidt omveje er han endt i Nordsjælland. Han har flere serbiske landskampe, er fysisk stærk, god på sit fintespil og så har han et rigtigt godt skud.

Playmaker Anton Runarsson er en klog islandsk strateg, som har et fantastisk samarbejde med den tredje profil stregspilleren Atli Ingolfsson. Hvis GOG kan få lukket ned for disse tre spillere, så er der gode muligheder for to point.

 

For vores eget vedkommende har uheldene haglet ned over os den sidste uges tid. For to uger siden hamrede Minik sin hæl i gulvet, så han ikke har spillet i to kampe. Lars Hald vred kraftigt om på foden forrige tirsdag, og var ligeledes ude i kampen mod Skive. I mandags var det så Mads Bruus tur, denne gang var det knæet som blev beskadiget, og vi venter på svar fra scanning. Dagen efter vred Kasper Kildelund rundt på foden, så også han er tvivlsom til på lørdag. Skader kommer altid når det er mindst belejligt, og med en december måned foran os med sindssygt vigtig kampe, er det ikke super god timing. Heldigvis har vi en rigtig bred trup og dygtige folk til at tage over. I første kamp mod Nordsjælland lykkedes de gule med varemærket, godt forsvars- og målmandsspil og en lynhurtig kontrafase. Det er de samme parametre vi skal lykkedes med på lørdag, og hvis vi gør det, så napper vi også de to point.

Kom i hallen og hjælp de gule. Der er stadig billetter at få.