Tilbage til oversigt

Anden træningskamp

Efter sidste uges nederlag i mod de forsvarende svenske mestre IFK Kristianstad, så vil GOG spille deres anden træningskamp i optakten til den kommende sæson. Kampen bliver spillet tirsdag d. 16. august i Assens kl. 19 hvor modstanderen er TM Tønder håndbold. GOG håber på at kunne tage de gode takter fra kampen i mod IFK Kristianstad op på et højere niveau til kampen i mod TM Tønder håndbold.

TM Tønder håndbold er de nye drenge i den kommende sæson i Boxer herreligaen, efter at de i sidste sæson vandt oprykningskampen over to kampe i mod Nordsjælland håndbold.

Kampen mod TM Tønder byder på et glædeligt gensyn med den tidligere GOG spiller i, målmanden Emil Tellerup, som var med til at spille GOG tilbage i ligaen. TM Tønder råder også over de tidligere ungdoms spiller i GOG, Kristian Stoklund Larsen og Oliver Fløe Eggert i truppen.

TM Tønder håndbold har i optakten til den kommende sæson spillet 2 træningskampe, hvor det er blevet til et nederlag i mod bundesliga mandskabet fra VFL Gummersbach på 27-29 og en sejr på 28-19 i mod Otterup.

GOG vil til kampen i mod TM Tønder håndbold være uden, Andreas Holst, korsbåndskadet og Lasse Møller, lægskadet. Frederik Clausen er tvivlsom efter en skade han pådrog sig i kampen mod IFK Kristianstad.

Lasse Kronborg vil gøre comeback efter sin fiberskade som han pådrog sig under en træning.