Tilbage til oversigt

Anføreren forlænger med GOG

Samarbejdet mellem GOG og venstre back Frederik Clausen har allerede så mange år på bagen, at de færreste kan huske, hvem der kom først, og nu har parterne skrevet under på, at det fortsætter i hvert fald ind til sommeren 2023

 

“Først og fremmest er det jo min klub, det er et sindssygt fedt sted at være, og så har jeg fået en god, stor rolle på holdet. Vi har en god trup, og vi spiller med om alt det sjove. Vi er med i de udenlandske turneringer, vi er med i Final4,” siger Frederik Clausen, der blev rykket op i ligatruppen i sæsonen 2015-16, hvor han også fik debut på A-landsholdet.

 

“Setuppet har været rigtig godt de sidste par år, og vi viser ambitionerne udadtil, samtidig med at vi får de unge med. Det vil jeg gerne blive ved med at være en stor del af.”

 

Leder for en stærk gruppe

 

Til trods for, at Frederik Clausens dåbsattest afslører, at han kun fylder 26 år til sommer, hører han til blandt de mere rutinerede i truppen, og derfor er han også valgt som anfører.

 

“Det er fedt, og jeg har noget ansvar uden for banen også, selvom der måske ikke er så meget at lave som anfører, fordi vi er en godt sammensat gruppe, og der er mange, der byder ind,” fortæller Frederik Clausen.

 

“Jeg er meget glad for at have den rollen og jeg tager den seriøst. Det er meget holdet, det handler om i GOG, og der er også noget af det, der har været så fedt, fordi det er en gruppe, som jeg er glad for at være sammen med. Der er en god blanding af meget unge, men også nogle ændre, der har prøvet lidt af hvert, og det har også været godt for min udvikling,” siger Frederik Clausen.

 

Solid støtte for holdkammeraterne

 

Blandt de spillere som arbejder tæt sammen med Frederik Clausen i kampene, er Mathias Gidsel og Oscar Bergendahl, der begge understreger, at de sætter pris på anførerens brede skuldre.

 

“Det siger sig selv, at det er vigtigt for klubben, at holdets anfører forlænger. Han er først og fremmest en dygtig håndboldspiller og en fantastisk forsvarsspiller, og så er han en leder både på og uden for banen. Det er godt at have klubmennesker på et hold,” lyder skudsmålet fra Mathias Gidsel, der bakkes op af Oscar Bergendahl:

 

“Han er en rigtig god forsvarsspiller, og vi har brug for en anfører som Clausen til at binde holdet sammen, så det er perfekt, at han bliver et par sæsoner mere,” siger svenskeren.

 

Direktøren godt tilfreds med forlængelsen

 

Ud over at Frederik Clausen og hans holdkammerater sætter pris på, at deres kollegaskab kan fortsætte, er der også begejstring på ledelsesgangen, hvor direktør Kasper Jørgensen er godt tilfreds med aftalen.

 

“Clausen er et rigtigt klubmenneske, der er født og opvokset på Sydfyn, og han har gennem de sidste mange sæsoner vist, at han er til at regne med, når det gælder. Han har en personlighed, der gør, at han naturligt binder truppen og forsvaret godt sammen, og han er en god anfører for klubben,” siger Kasper Jørgensen.