Tilbage til oversigt

Arnar om skifte til dansk liga og CL-udfordringer

Hvordan er det at være håndboldspiller i GOG?
”Jeg er glad for at spille i Gudme, og er blevet godt taget imod af alle. Jeg nyder at spille på så ungt et hold, hvor vi alle kæmper for samme drøm, samt at få muligheden for at opleve klubkulturen i GOG – som i sig selv er helt unik. At se både unge og gamle med kærlighed til samme sport inspirerer mig til at blive en bedre håndboldspiller” udtaler stregspiller Arnar Arnarsson der kom til GOG denne sommer fra den svenske topklub IFK Kristianstad.

Hvilken forskel har det været for dig at gå fra, at spille hjemmekampe i en stor arena i Kristianstad til nu at spille i Su’VI:T arena?
”SU’VI:T Arena er lidt en grotte. Det føles altid, som om der er fuldt hus, og det er fedt, at tilskuerne sidder så tæt på banen. Det giver en god gejst på holdet og jeg glæder mig altid til hjemmebanekampene her i SU’VI:T arena”.  

 

Hvilke forskelle er der i skiftet fra et svensk Champions League hold til et dansk Champions League hold været?
”Det har bestemt været et skridt op ad stigen for mig at skifte til den danske liga. Niveauet i den danske liga er bestemt højere end i den svenske. Der er en stor klubhistorie her i GOG og der er mange dygtigere spillere på holdet. Mit tidligere hold IFK Kristiandstad har flere års erfaring i Champions League, så det er en fed udfordring at spille sammen nogle, der spiller CL for første gang. Vi er med GOG havnet i en hård pulje, med flere stærke hold, men jeg håber på det bedste udfald og er godt tilfreds med det vi har præsteret indtil nu”.

Hvad siger du til niveauet i den danske liga?
“Den danske liga er sværere, end noget jeg har prøvet før. Man skal være på topniveau til hver kamp, hvilken er en forandring fra den svenske, hvor der er større niveauforskel mellem holdene i den højeste liga. Kampene i den danske liga er mere fysisk hårde, hvilket jeg ser som god forberedelse til Champions League-kampene med hård fysik – så det er meget positivt”.

 

Arnar og resten af GOG-holdet skal spille Champions League et vigtigt opgør mod polske Wisla Plock denne søndag d. 13. oktober kl. 15.10 i Jyske Bank Arena i Odense. Vi håber på en masse gul støtte fra tilskuere der har lyst til at opleve håndbold på øverste hylde.

Du kan købe din billet på gog.dk.