Tilbage til oversigt

Benjamin Pedersen til HIF Karlskrona

Benjamin Pedersen har indgået en et-årig aftale med det svenske ligahold, HIF Karlskrona. Benjamin Pedersen har været mere end glad for de mange år i den gule trøje, men han må nu kigge andre steder hen, hvis udviklingen skal fortsætte de kommende år med fast spilletid.

 

– Jeg har været i GOG i mange år, hvor jeg både har spillet som ungdoms- og seniorspiller, og derfor var det da også en meget svær beslutning. Jeg har ikke fået så meget spilletid på seniorplan i klubben, så derfor blev jeg nødt til at overveje min situation, for at min udvikling ikke skulle gå i stå. Karlskrona er en klub, der matcher mine ambitioner og mål, og samtidigt stod de og manglede en spiller med netop mine egenskaber. Jeg føler, jeg har fundet et rigtigt fint match.

 

Selvom Benjamin Pedersen er at finde i den bedste svenske liga nu, så vil han ikke afvise, at vi en dag kommer til at se ham i den gule trøje igen.

 

– Jeg vil på ingen måde afvise, at jeg kommer til at trække den gule GOG-trøje over hovedet igen engang i fremtiden.

 

Vi ønsker Benjamin Pedersen held og lykke i den svenske liga, og håber selvfølgelig, at han en dag vender tilbage til rødderne på Sydfyn.