Tilbage til oversigt

Bergerud får ny arbejdsgiver i næste sæson

Når den indeværende sæson er spillet til ende, og GOG forhåbentlig har været med til alle de sjove slutkampe i ligaen, i Santander Final4 og i EHF Cuppen, siger målmand Torbjørn Bergerud farvel til Gudme.

Allerede da Bergerud skrev under på den nuværende kontrakt med GOG lå det fast, at der var tale om en etårig aftale, og direktør Kasper Jørgensen slår fast, at nordmandens afgang sker helt som ventet.

“Vi var utrolig stolte sidste år, da vi landede en aftale med Torbjørn, om at han skulle til GOG. Han er en af verdens dygtigste målmænd, og det er vi glade for, at han kan være i en GOG-trøje i hele denne sæson. Det har hele tiden ligget i kortene, at Torbjørn skulle videre på nye eventyr senere,” siger Kasper Jørgensen.

Torbjørn Bergeruds afrejse fra GOG falder sammen med, at også den islandske målmand Viktor Gisli Hallgrimsson skifter klub næste sommer, og derfor har Kasper Jørgensen i sagens natur et par punkter højt oppe på to do-listen.

“Det kommer jo ikke som en overraskelse for os, at der vil ske en udskiftning på målvogterpladserne, og vi har lagt nettet ud for længe siden. Heldigvis ligger det uden for enhver tvivl, at GOG har et brand, som Europas bedste spillere og største talenter har et godt øje til, som vi jo netop beviste med vores aftaler med Bergerud og Victor, og jeg er fuld af fortrøstning i forhold til, at vi også har topklassekeepere på plads inden sæsonen 22/23 begynder,” lyder det fra Kasper Jørgensen.