Tilbage til oversigt

BILLETSALGET TIL EHF CUPPEN ER SKUDT I GANG!

Puljespillet i EHF CUPPEN sendte GOG i pulje med Granollers, THW Kiel & Azoty-Pulawy. Det bliver nogle rigtig spændende kampe og du har nu mulighed for at sikre dig billet. I 1.runde sættes følgende pakker til salg:

 

“3 FOR 2”

Her køber du billet til de 3 hjemmekampe mod Granollers, THW Kiel & Azoty-Pulawy. Du er dermed sikret plads igennem hele gruppespillet.

Pris: 300,- pr. billet

 

”250,-”

Hvis du kun ønsker at købe billet til GOG – THW Kiel er det nu muligt at købe en af de bedste pladser i hallen. Oplev Niklas & Magnus Landin fra tætteste hold og få en fantastisk oplevelse.

Pris: 250,- pr. billet

 

“GULDPAKKEN”

Ønsker du den fulde pakke i forbindelse med GOG – THW Kiel? Med GULDPAKKEN får du VIP inden kamp med mad/drikke og efterfølgende kan du se kampen fra en af hallens bedste pladser. Oplagt julegave til ham/hende som har alt

Pris: 620,- pr. billet

 

Senere på måneden sætter vi gange i 2.runde af billetsalget – hvis du ikke tør vente, så køb din billet nu på www.gog.dk

 

FAKTA OM MODSTANDERNE:

GRANOLLERS:
Spanske Granollers har hjemmebane ca. 30 min uden for Barcelona. Holdet har i en årrække spillet med i toppen af den spanske række og kvalificeret sig til europæiske turneringer. Flere af spillerne er omkring det spanske landshold, så rutine har holdet en masse af.

THW KIEL:
Det zebrastribede hold fra Tyskland er blandt favoritterne til at vende turneringen. I år lykkes det dem ikke at kvalificere sig til Champions League, så skal de havde succes i Europa er det i EHF CUPPEN. Holdet er mangedobbelte tyske meste og pokalvindere og består af landsholdsspillere fra hele verden. Med danske briller bliver det rigtig spændende at følge brødrene Niklas & Magnus Landin som er en fast del af det danske landshold og som begge har været i GOG.

Azoty-Pulawy:
Polske Azoty-Pulawy er placeret ca. 2 timers kørsel fra hovedstaden Warszawa. I den hjemlige turnering er det de to tophold Wisla Plock & Vive Targi Kielce som styrer slagets gang. Lige efter – i suptoppen – finder man Azoty-Pulawy. Det er puljens ubekendte, men der er ingen tvivl om det er et hold som kan drille alle både ude & hjemme.