Tilbage til oversigt
Liga

Billetter til Champions League-brag blev revet væk

Selvom få havde tvivlet på, at billetterne til GOGs hjemmekamp i mod FC Barcelona i Champions League-kvartfinalerne ville få ben at gå på, er direktør Kasper Jørgensen alligevel blæst bagover over den lyst, der er til at se GOG prøve kræfter med verdens måske bedste klubhold.

“Der var udsolgt på mindre end fem minutter, da vi åbnede billetsalget i dag, og jeg er sikker på, at vi kunne have solgt mere end fem gange så meget som de 4.000 billetter, vi havde. Det har været helt vildt,” siger Kasper Jørgensen, der er ked af, at mange fans går forgæves.

“Vores website har været nede, og vores telefoner har været langt ned, og samtidig er det selvfølgelig frustrerende for alle parter, at der ikke er flere billetter, end der er, når vi nu gerne ville dele oplevelsen med alle håndboldinteresserede danskere.”

Stadig billetter til slutspilskampene

Mens billetterne til opgøret mod FC Barcelona den 11. maj er væk, glæder Kasper Jørgensen sig over, at en del af interessen kanaliseres ud til de slutspilskampe, der også er i kalenderen for alle GOG-fans.

Først venter Skanderborg Aarhus Håndbold på den sædvanlige hjemmebane i Gudme, og siden følger de to sidste kampe mod Fredericia Håndboldklub og Bjerringbro-Silkeborg i Odense, hvor der er bedre mulighed for at lukke fans ind.

“Alene med sæsonkortholderne og partner-arrangementer er vi jo næsten udsolgt i Gudme, og derfor er det fedt, at vi også kan byde op til dans i Odense en gang i mellem. Vi kan allerede se, at der er virkelig mange, som har købt billet til de to sidste kampe, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får udsolgt i alle slutspilskampene. Det gælder også i de medaljekampe, som forhåbentlig ligger lidt længere fremme i sæsonen, og så må vi jo leve med, at næste skridt i Champions League vil være Final4 i Køln, selvom vi ikke er mætte på europæisk håndbold endnu,” lyder det med et smil.