Tilbage til oversigt

Boeriths: Tror på GOG, men holder med Skjern

Når GOG indleder slutspillet lørdag hjemme i SEF Arena i Gudme mod Skjern Håndbold, så er det med blandede følelser for den tidligere GOG-stjerne René Hamann-Boeriths, der har fejret utallige triumfer i den gule trøje. Men sønnen Lasse spiller for modstanderholdet fra Skjern.

 

Tre gange har Rene Hamann-Boeriths stået i gult og rødt og fået en guldmedalje om halsen. Og selvom Hamann-Boeriths-familien har boet mange år i Sønderjylland og Norge efter den aktive karriere stoppede, så betyder GOG stadig meget.

 

– Jeg følger stadig GOG, og klubben vil altid stå mit hjerte meget nær. Jeg har rigtig mange venner i og omkring klubben. Og det er da en lille drøm, at Conny og jeg – på et eller andet tidspunkt – vender tilbage til Sydfyn og de gule, fortæller den tidligere landsholdsplaymaker og GOG-profil.

 

Men når GOG møder Skjern Håndbold lørdag, så holder René Hamann-Boeriths ikke med de gule, men med de grønne fra Vestjylland.

 

– Jeg holder selvfølgelig med Lasse.

 

I Skjern spiller sønnen Lasse Hamann-Boeriths, der lige nu sidder ude med en alvorlig bruskskade i knæet.

 

– Lasse stortrives i Skjern, og genoptræningen går rigtig godt. Han forventes at være klar igen, når sæsonen 17/18 går i gang. Lasse er ekstrem målrettet og har brugt rigtig meget tid i styrkelokalet, hvilket kan ses, lyder det fra René Hamann-Boeriths med et smil.

 

Lørdag skal søn Lasses klub forsøge at drille far Renés tidligere klub. Hamann-Boeriths senior spår GOG gode chancer i slutspillet, selvom de øvrige modstandere hedder Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og KIF Kolding København.

 

– Jeg er klar over, det er en meget svær pulje, og at GOG er underdog, men GOG er en ubehagelig modstander for alle hold, vurderer fynboen, der lige nu er sportschef i TM Tønder, men efter sommerferien bliver træner for et damehold i den tyske bundesliga.

 

– Første kamp er utrolig vigtig for GOG. Hjemmekampene SKAL vindes, ellers bliver det svært.

 

På papiret er Skjern Håndbold bedre end GOG, de grønne endte som nummer fire i grundspillet – de gule som nummer fem. Alligevel tror Rene Hamann-Boeriths på det hold, der har været en del af ham hele livet.

 

Det bliver et meget tæt opgør, men på grund af kampens vigtighed – især for GOG – så tror jeg GOG vinder.

 

Det er lørdag kl 16.10 at GOG møder Skjern Håndbold hjemme I SEF Arena I Gudme. Køb billet