Tilbage til oversigt

Bonuskamp venter

Lørdag var en stor dag i GOG Arena. Slutspillet blev skudt i gang med en sejr over Tvis Holstebro. Nu skal holdet så på en endnu større opgave, når Skjern venter på udebane i morgen onsdag. Vestjyderne viste skræmmende styrke i deres første slutspilskamp, hvor de besejrede Århus på udebane med skræmmende 11 mål. Skjern har i forvejen to point med ind i slutspillet, og kan med en sejr over GOG stå med det ene ben i en semifinale. Det siger sig selv, at det er Davids kamp mod Goliat, men men men.

Da GOG mødte Skjern i november måned, netop i Skjern Bank Arena, blev det til en meget overraskende sejr til de gule, og derfor er troen på endnu en overraskelse klart til stede i truppen. Kampen er på mange måder gratis, da det ser ud som om Skjern er stukket af, men et eller to point vil være guld være for GOG.

 

Skjern har været godt spillende hele sæsonen, og det er da især også landsholdspillerne Henrik Mølgaard og Kasper Søndergaard, som har gjort en forskel. På det seneste har Daniel Svensson fundet det niveau, han havde inden sin kræftsygdom, og når han spiller på top, er han en spiller på et meget højt internationalt niveau.

Men det er forkert kun at fremhæve enkelte spillere på et skjernhold, som under kyndig ledelse af Ole Nørgaard virker som en seriøs guldkandidat.

 

Hos GOG’erne er man glade og stolte over sejren i lørdags, men også ydmyg og klar på at give den fuld gas mod Skjern onsdag. Holdet er stadig uden Snorri, der er ude med sportsbrok, men ellers stiller truppen med alle mand.

 

Kampen fløjtes op i Skjern Bank Arena kl. 19.00 onsdag.