Tilbage til oversigt

Bronzemedaljerne skal fordeles

Det er sjette gang de to mandskaber skal mødes i år, så man må sige, at de har et indgående kendskab til hinanden. På den taktiske front er det ikke meget holdene kan overraske hinanden, det handler mest om, hvem der rammer dagen, og hvem der vil det mest.

 

I Gudme i onsdags var det et velspillende GOG-hold, som stort set var i teten fra start til slut. Det var tydeligt at se, at de gule drenge gerne ville slutte ordentligt af på hjemmebane, og give det trofaste hjemmepublikum en god oplevelse efter de skuffende semifinalenederlag til Tvis Holstebro.

 

Det var egentligt alle aspekter af spillet som lykkedes for GOG, og det håber alle, at holdet kan gentage igen i aften. Men det vigtigste er, at defensiven får fat, så der kan blive scoret nogle lette kontramål.

Angrebet skal spille klogt og velovervejet, for det eneste som ikke var tilfredsstillende i onsdags var, at returløbet ikke fungerede, og Kolding fik for mange kontramål.

 

 

Det har været en super flot sæson for det unge mandskab, uanset hvad resultatet bliver i aften, men det ville godt nok være prikken over i’et, at få hængt de bronzemedaljer om halsen.

 

Kampen fløjtes op i Kolding kl. 18.00 og vises direkte på TV2 sport.