Tilbage til oversigt

BSV-spiller vil gerne undgå fynsk kapløb

Tirsdag aften løber de gulblusede fra GOG på banen til en vigtig udekamp mod Bjerringbro Silkeborg i Jysk Arena. For GOG vil en sejr holde liv i håbet om fjerdepladsen og dermed et point til slutspillet.

Af samme årsag er Andreas Lønberg, Gøran Søgaard og holdkammeraterne klar til at give den fuld gas for at gentage den firemålssejr, der blev hentet i det seneste opgør mod BSV.

“Det har selvfølgelig en betydning, at det er på udebane. Hjemme er vi i egen hule, men jeg tror på, at vi kan lave et godt resultat, det tror jeg,” siger Andreas Lønberg, der suppleres af Gøran Søgaard med recepten på en sejr:

“Det er et forsvar som spiller meget offensivt med en 3-3, og vi har mange gode mand mod mand-spillere, så der skal vi give dem en god fight og stå godt i forsvaret,” lyder det fra nordmanden.

Et kig på BSVs website røber, at den tidligere GOG-spiller Rasmus Jensen gerne vil have revanche for nederlaget tidligere på sæsonen, og han vil gerne undgå at skulle løbe alt for meget om kap med fynboerne.

“Vi kommer til at møde et GOG-hold, som vil stå defensivt i et 6-0-forsvar, og så vil de løbe på alt. Det vil løbe og løbe og løbe. Selv på det, man ikke normalt tænker er en kontramulighed, vil de løbe på,” konstaterer Rasmus Jensen.

“Vores angrebsspil skal være struktureret, så vi giver os selv de bedste muligheder for at nå hjem. Vi skal styre kampen, så vi ikke kun skal løbe. Nede i forsvaret skal vi have bedre styr på Niclas Kirkeløkke, som spillede en for god kamp sidst, og så skal vi have styr på Henrik Jakobsen på stregen, som er meget fysisk stærk,” lyder det videre fra Rasmus Jensen, der sammen med sine holdkammerater bestemt også har noget at kæmpe for:

“Vi er nærmest i gang med et tidligt slutspil. Taber vi et point, så kan vi miste et point til slutspillet. Vi kan ikke slække i nogen kampe, for der er vigtige point på spil hver gang!”