Tilbage til oversigt

Chris Jørgensen forventer hård kamp

 

Torsdag går det løs mod Aarhus Håndbold hjemme i GOG Arena. Vi har talt med Chris Jørgensen, som forventer en hård kamp mellem to af de førende hold i ligaen netop nu.

 

– Det bliver en lidt speciel kamp, tror jeg. Lige nu er det jo et rigtigt topbrag. Du ved godt, at når du spiller mod Aarhus, så bliver det en svær kamp. Jeg synes, Erik Veje er dygtig til at guide sit hold under kampene, og han får dem altid indstillet fint til de forskellige modstandere, som de møder.

 

– Jeg tror, det bliver tæt som i sidste sæson, hvor vi vandt med tre hjemme og spillede uafgjort i Aarhus. Sidste år så vi, hvordan keeperne fik en afgørende rolle i opgørene, så det kunne meget nemt gentage sig. Vi har heldigvis set Espen og Frank starte stærkt i denne sæson, så vi håber da, at vi får en lille fordel på den konto i kampen.

 

Chris Jørgensen og Mikkel Møller sad begge over i opgøret mod Skive i weekenden. Lige nu kan Chris ikke sige om han spiller opgøret i morgen, for der vil ikke blive taget nogen chancer med skulderen.

 

– Mikkel ser ud til at være klar. Jeg prøvede at træne med tirsdag, men det gik faktisk ikke helt som håbet. Nu ser vi, hvordan det går i løbet af i morgen. Jeg håber selvfølgelig at spille, men vi tager ikke nogen chancer.

 

Hvis du gerne vil overvære det spændende topbrag mod Aarhus torsdag aften, så har du stadig mulighed for at købe billetter her på hjemmesiden.