Tilbage til oversigt

Chris Jørgensen: Som at vende hjem

 

Opstarten har været i fuld gang i GOG siden sidst i juli måned. Nu går det snart løs med første ligakamp på lørdag hjemme mod Lemvig-Thyborøn. Forventningens glæde er til at tage og føle på. Vores nye playmaker, Chris Jørgensen, fortæller, at opstarten har været god men hård.

 

 

 – Det er jo notorisk kendt, at i GOG løber de meget. Sådan er det også i opstarten, så det var løb to gange om dagen. Jeg var så heldig, at jeg blev skånet en gang i mellem på grund af mit knæ, men det var stadig hårdt, fortæller Chris Jørgensen.

 

 

Den hårde træning har givet pote og ind til videre ser det positivt ud, vurderer Chris Jørgensen.

 

 

 – Det er svært. Der er stadig nogle spillere, der hænger lidt, men det ser fint ud. Vi er på rette spor og der er hele tiden forbedringer at spore – så det er positivt.

 

 

Chris Jørgensen er fra denne sæson ny mand i den gule trøje, men faktisk er det ikke første gang, vi ser Chris i den gule trøje. Fra 2000 til 2004 spillede han i GOG. Det er derfor lidt som at vende hjem igen, fortæller han.

 

 

 – Nu er jeg jo ny playmaker, og det kræver, at der er meget fokus på det taktiske så vi rammer hinanden rigtigt og at der kommer fokus på de ting, jeg gerne vil have implementeret. Der er nogle ting, der skal finpudses, men det kommer med tiden. Ind til videre har det været rigtig positivt. 

 

 

 –  Ellers er det ikke så nyt for mig. Det er faktisk lidt som at vende hjem, for det er mange af de samme ansigter, lyder det fra den 28-årige playmaker.

 

 

Første hjemmekamp er som nævnt allerede på lørdag, hvor vi møder Lemvig-Thyborøn Håndbold kl. 16 i GOG Arena. Inden da er der lige en pokalkamp, der skal spilles, hvor modstaderen også er Lemvig. Der bliver derfor rig mulighed for, at de to hold kan se hinanden an i denne uge.

 

Husk, at du allerede nu kan sikre dig en billet til den første hjemmekamp ved at klikke dig ind på http://billetter.gog.dk/