Liga

CL-eventyr indledt med kæmpe skalp

GOG indledte onsdag aften Champions League-eventyret med en meget imponerende 31-27-sejr på udebane over det kroatiske storhold PPD Zagreb efter hele 18-12 ved pausen.

De gulblusede kom godt fra start, og det blev bedre og bedre i løbet af halvlegene, hvor ikke mindst målmand Tobias Thulin tog totalt pusten fra kroaterne og de ganske få tilskuere, der havde fundet vej til hallen, hvilket GOG udnyttede til at veksle en føring på 8-7 til pauseføring på 18-12.

I anden halvleg fortsatte den fynske dominans, og undervejs var føringen helt oppe på 10 mål, før Krickaus mandskab lettede foden lidt fra gaspedalen i opgørets sidste fjerdedel.

Tobias Thulin sluttede med en redningsprocent på 42,11, mens Lukas Jørgensen og Jerry Tollbring delte topscorerværdigheden med hver fem scoringer – Jørgensen uden at have misbrugt et forsøg undervejs.

Næste opgave i Champions League for GOG er Dinamo Bucarest fra Rumænien, som kommer på besøg i Odense 22. september.

Den kamp kan du købe billetter til lige her.